sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Sattumaa.

Loppuviikko 17. Asiat näyttää hieman valoisammilta, lämmin vesi virtaa taas lämpöpattereissani ja kraanoistani on tullut vettä(lämmintä ja kylmää) joka ikinen kerta kun olen sitä tarvinnut. Enää en tarvitsisi kuin varastetun näkymän ikkunoistani sekä isännöitsijän romut ja rakennelmat helvettiin patioltani, niin melkeinpä kaikki olisikin kunnossa, siis melkein.

Lauantai iltapäivänä töistä tullessani tapailin postilaatikkoani, ihmetykseksi huomasin sen kadonneen normaalilta hyvältä paikaltaan. Pihalleni päästyä yllätyin nähdessäni postilaatikkoni kuin heitettynä, laatikko oli siis "itsestään" siirtynyt noin 70 metrin matkan ja hypännyt kivisille portailleni ulko-oveni eteen. Mikähän taas tässäkin mahtaa olla ideana, mieleni tekisi sitä kysäistä isännöitsijältäni, mutten aikaisempien kokemuksieni valossa sitä viitsisi lähteä tekemään.

Kiusantekoahan on tietysti pienikin kiusanteko, mutten itsekkään olisi keksinyt repiä postilaatikkoa irti. Vai lieneekö kaikki sittenkin vain sattumaa.. Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka posteljooni olisi laatikkoni ihan ulkoovelle (100 m) siirtänyt..

2 kommenttia:

  1. Siis onko tässä nyt lakimies jo apuna? Nuo päätöksethän ovat as oy lain yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan laittomia.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Lakimies on mukana auttamassa tässä asiassa. Siksi ihmettelenkin miten moinen tapahtumasarja on edes mahdollista näinkin hyvässä paikassa kuin Suomi, koska monet muutkin asiat ja päätökset ovat suoraan sanottuna täysin laittomia.

    VastaaPoista