tiistai 30. lokakuuta 2012

Taas mennään..

Eipä pitkään kestänyt "välivoittojuhlat" ja käräjäoikeuden tuomiosta nautiskelu(helvetin hyvää se silti teki).

Sainpa juuri kuulla, että taloyhtiömme isännöitsijä on into piukassa ilmoittanut tyytymättömyytensä käräjäoikeuden päätökseen.

Kansankielellähän se tarkoittaa sitä, että farssi jatkuu Hovioikeudessa(voisinpa melkein myydä näytökseen jo lippuja). No yllätyksenä se ei varmasti kenellekään enää tullut (tietenkin valittaa ja tietenkin tekee aivan kaiken mitä ikinä keksiikään ja vain kiusatakseen)

Kokonaisuudessaan homma saa jo niin lapselliset mittasuhteet, etten oikeasti ihmettelisi vaikka lähes 7-kymppinen isännöitsijä ilmestyisi ikkunan taakse nenäänsä kaivamaan ja kieltään pärisyttämään.

Samanaikaisesti lähestyy määräpäivä taas uuden yhtiökokouksen päätöksen moittimiselle. Uutta suoleen siis! Tekaistaanpa tottuneesti uusi moitekanne ja täräytetään se oikeuden arvioitavaksi.

Kuvassa koreilee osa oikeustalon monista kerroksista josta on pikkuhiljaa muodotumassa toinen kotini.

Tulipa tässä kirjoitellessa vielä mieleen muutama yksityiskohta viimekertaisesta oikeuden istunnosta.

Miettikääs.


Taloyhtiössä kulut pitäisi jakaa tasapuolisesti jokaisen osakkaan kesken. Vaadittaessa asiaa vastapuolelta jokainen hallituksen jäsen(isännöitsijä perheineen) vakuutti kirkkain silmin ettei heidän omistamistaan alakerrantiloista 118 m2 tarvitsekaan yhtiövastiketta maksaa. Kuulemma siksi, että se on kylmää tilaa eikä siitä aiheudu kuluja yhtiölle(varasto, sauna, kodinhoito, yms tiloja). - Asian todellinen luonne selvisi kuitenkin heti istunnon jälkeen. Todellisuudessa "kylmässä tilassa" asustelee ja oleskelee mm. isännöitsijän nuorin poika jolla on siellä ihan oma huonekin. -että tällä lailla..

6 kommenttia:

  1. Anna valittaa vaan. Kasvattakoon omaa tulevaa laskuaan joka tulee olemaan tähtitieteellinen. Vielä se menettää sen kämpänpuolikkaansakin pakkohuutokaupassa, odota vain... Viimeistään silloin palaa rauha taloon.

    Onko siellä tosiaan koko perhe puolustelemassa kiusaamista ja valehtelemassa yhteen ääneen isännöitsijäsi kanssa? Vaikuttaa sisäsiittoiselta porukalta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Yhtiön hallituksen muodostavat sekä äänivaltaa käyttävät isä, äiti ja poika. Neljäntenä sekä varajäsenenä toimii perheen nuorin poika. Käytännössä päätökset tekee kuitenkin isä eli isännöitsijä joka on samalla myös naapurimme.

    VastaaPoista
  3. Kyllä voi mennä yhteiskunnan varoja turhaan tällaisessa. Enkä nyt tarkoita että kodinpuolustaja ei saisi puolustaaoikeuksiaan ja hakea oikeudelta apua tilanteeseen.
    Ihmettelen sitä ettei tuota 'isännöitsijää' saada kuriin ja järjestykseen vähän vähemmälläkin rahalla.

    Voisiko sen saada holhoukseen, tai mikä se oikea termi sitten onkaan... Tai pakkohoitoon tai jotain.

    VastaaPoista
  4. Niin kyllä tuossa täytyy olla jokin keino lopettaa tuo sairas touhu kertalaakista pakkohoitopassituksella, vangitsemisella tms. Kai ne oikeuslaitoksen piirissäkin jo tajuaa, ettei tuo tule loppumaan itsestään?? Yhteiskunnan varoja menee hukkaan jatkuvasti. Tuollaiseen "isännöitsijään" tulisi suhtautua samalla tavalla kuin taparikolliseen joka rikkoo lakia jatkuvasti eikä välitä aiemmista tuomioista tuon taivaallista: Otetaan kiinni, heitetään koppiin ja pidetään se siellä lopullisen tuomion julistukseen saakka ettei se pääse tekemään pahojaan enää enempää sillä aikana. Blogin pitäjän kannattaa tiedustella eri instansseilta onko tällainen menettely mahdollista koska ei se muuten lopu!

    VastaaPoista
  5. Siis eikö noista kaikista häiriöistä voisi aina samantie soittaa poliisit, laittaa välittömästi rikosilmoitusta menemään kaikesta mahdollisesta, yrittää käynnistää huoneiston haltuunottoa ja niin edelleen ja niin edelleen ja niin edelleen?

    VastaaPoista
  6. Olisi kiva saada päivitystä blogiin :)

    VastaaPoista