torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi sinne, toinen tänne.

Kivastippa vuodet vilisee. Ensimmäisen "vihan viikatteen" isännöitsijäni viskoi tontilleni loppuvuodesta 2007 jolloin oikeudenkäynnitkin häntä vastaan aloitettiin.

Sain asianajajaltani postia josta ilmeni, että nyt vireillä olevaan asiaan saadaan hovioikeudesta päätös reilun vuoden kuluessa, eli eipä ratkea asia vuoden 2013 kuluessakaan. 

Aikaa siis on ja vaikka kuinka, taidampa lukaista kaikki asiapaperit läpi vielä kertaalleen.





5 kommenttia:

  1. Voimia ja kestämistä tällekin vuodelle. Yhtään jos se sisuunnuttaa niin tästä taitaa olla tulossa ennakkopäätös jolla nämä taloyhtiönatsit saadaan lopullisesti kuriin.

    VastaaPoista
  2. Missäs uudet päivitykset vai onko asioissa edistytty mihinkään suuntaan? Kiinnostuneena odotan...

    VastaaPoista
  3. SIIS HUH HUH! Luin tänään koko blogisi läpi ja en osaa sanoa muuta kuin HUH HUH! Miten voi olla mahdollista että tuommoinen isännöitsijä saa riehua ja rellestää vuosien ajan kiusaten naapuria ja pikkusen alkaa lisää kyysenalaistamaan meidän oikeuslaitoksen oikeudenmukaisuutta. Minusta sinun isännöitsijä kuuluisi vankilaan seuraavista syistä; Omaisuuden varastaminen (huone), Omaisuuden tuhomainen, Vuosia jatkunut ilkivalta, Huijaamisyritykset, "Talonyhtiön" ja isännöitsijän luottamustehtävien väärinkäyttö and the list goes on and on... Toivon sinulle voimia kaikesta sydämmestäni ja jos suomen oikeuslaitos ei toimi oikein, niin voin luvata että tulen vaikka koko ystävälaumani kanssa pitämään sinun puolesta oikeusmielenilmaisua ja rymistelymarssia!

    VastaaPoista
  4. Merkillistä tosiaan ettei tuollaista hullua muka saada kuriin.

    VastaaPoista
  5. Onko asia edennyt mihinkään?

    VastaaPoista