lauantai 1. helmikuuta 2014

Alennuksessa

Da daa! Täälläpä ollaan, taas blogituksen maailmassa ja riivitään turinaa kokoon kokemuksista. Monikin lukija on kerennyt jo kyselemään kuulumisia ja toivottelemaan onnea (kiitos teille siitä). Täältäpä sitä pientä jutuntynkää ja päivitystä nyt tulisi.

Pitää ihan päivämääristä tarkistella ja uskotella itselleen todeksi se, että taas kerran on vuosi tässä asiassa kulunut, ihme kyllä jostain syystä helvetin nopeasti.

Tietenkin vuoteen mahtuu tapahtumia, uhkailuja ja asianajajien laputteluja (lappu sulle - lappu mulle), mutta kuitenkin kun asiaa miettii kokonaisuutena niin hymy nousee kasvoille. Samalla alkaa vaistomainen päänpyörittely ja mielessä juoksee ajatus - Ei vitussa voi olla totta. - Kyllä, ihan oikeasti, tämä "shaisse" on totta. Poltetaan perkeleesti aikaa (asian käsittely on vienyt nyt aikaa 6,5 vuotta), vieläkin enemmän rahaa ja tungetaan sitä lakimiesten taskuihin..

Käräjäoikeudessa on siis nyt menossa haaste ja hovioikeudessa on menossa edellisestä päätöksestä isännöitsijän tekemä valitus. Tämän lisäksi sain muutama kuukausi sitten lipukkeen jossa isännöitsijä haastaa yllätykseksi minut. - Pitäisi muka heti myydä huoneisto sellaisella ala-lapulla johon lähikauppa Siwakaan ei pystyisi ja polttaa tämänhetkisestä huoneiston markkina-arvosta reipas puolet.

No haasteeseen tehtiin tietenkin vastine ja käydään sitä kohtapuolin oikeudessa taas "taputtelemassa". Parastahan tässä on se ettei kerkeä edes edellistä hovioikeuden istuntoa istumaan kun uusi juttu huutaa jo käräjäoikeudessa. - Käydäämpä kurkkaamassa mitä "jäbä" tällä kertaa duunaa.

Ai niin, hovioikeuden istunto on kuulemma joskus huhtikuussa. Reippaan vuoden paperit siellä tyhjän panttina näyttäisi seisoskelevan.. ei mitään kiireisen hommaa.. no odotellaan...

Kirjoitampa kohta miten asiassa käy..







20 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja päivityksiä aina kun jotain uutta ilmenee!

    VastaaPoista
  2. Mites juttu on edennyt?

    VastaaPoista
  3. Mielenkiinnolla odottelen päivitystä hovioikeudesta.

    VastaaPoista
  4. Joko olis jotain uutista?

    VastaaPoista
  5. Täällä myös eräs joka odottaa uusia uutisia...

    VastaaPoista
  6. Hei! Kokemasi on lähes identtinen siihen, mitä olen joutunut kokemaan viimeiset neljä vuotta. Käsittämätöntä, että yksi ihminen saa taloyhtiön tilaan, jota ei kukaan järkevä osakas halua. Pitänee perustaa oma blogi kertomaan omat kokemukseni.

    VastaaPoista
  7. Kohta jo vuos taas menny, uteliaana haluaisin tietää mitä on tässä vuodessa tapahtunu...

    VastaaPoista
  8. Jokohan tulisi päivitystä? :)

    VastaaPoista
  9. Mielenkiinnolla odotan viimeisintä päivitystä. Tsemppiä ja jaksamista, tämä tuskin on vuodessakaan selvinnyt.

    VastaaPoista
  10. Hei Dude!

    Tää on törkeen mielenkiintoinen juttu poskettomuudessaan jo ihan asunto-oskayhtiölain ja siihen liitännäisten kanssa. Pistä updatea jos on!

    Pällihän ton vastapuolen kanssa ois monelta jo mennyt, joten eikun vaan jaksamista ja selkävoitto!

    VastaaPoista
  11. Onko länsirintamalla tapahtumia?

    VastaaPoista
  12. Täällä kans kiinnostais mitä tälle keissille kuuluu

    VastaaPoista
  13. Ei kai kirjoittaja ole luovuttanut tätä keissiä?

    VastaaPoista
  14. Tämä kyllä kiinnostaa edelleen

    VastaaPoista
  15. Hurjaa touhua. Mitähän tälle jutulle nykyään kuuluu?

    VastaaPoista
  16. Pitää vissiin googletella kirvesmurhat ja murhapoltot vuodelta 2014. Tuntuu siltä, että tapaus sai loogisen ja odotetun lopun.

    VastaaPoista
  17. No miten tarina jatkuu..?

    VastaaPoista