perjantai 9. maaliskuuta 2012

Poliisit paikalle!

Nyt tapahtuu, jostain syystä poliisi kiinnostuu tapahtumista, kyselee lisätietoja ja tulee salamana paikalle ihan sähkömiesten kanssa.

Sähkömiehet tarkastaa huoneistomme mitään vikaa löytämättä ja seuraavaksi siirtyy odottelemaan naapurin puolelle pääsyä.

Poliisit (siviilit yllä) siis oikeasti odottelevat sähkömiesten kanssa isännöitsijän kotiinpaluuta, tunti vierähtää ja isännöitsijä saapuu.

Koko paketti rymistää naapurustoon sisälle, peuhaavat(mitä lie tekevät) noin tunnin ja sähköt syttyy huoneistoomme!! JESS!!

- Syyksi selvisi 20 ampeerin sulakepesään vaihdettu 10 ampeerin sulake.  Ei perkele! miettikää oikeesti.. mitenhän se väärä sulake on sinne reikään joutunu..

13 kommenttia:

  1. Suorastaan pakko oli tilata tämä blogi. Sen verran karmivaa tarinaa että mielenkiinto heräsi välittömästi.

    Odotan päivityksiä innolla.

    VastaaPoista
  2. Niin uskomattomalta kuulostaa että oli pakko tilata! Et ole ajatellut kertovasi tarinaasi esim. MOT ohjelmalle? Saisit asiallesi parempaa näkyvyyttä kuin vain sosiaalisen median!

    VastaaPoista
  3. HUHHUH!

    Melkoista tekstiä. Täytyy kyllä hattua nostaa, että et ole ns. oman käden-oikeuteen turvautunut. Itse en olisi ollut noin kärsivällinen.

    Toivottavasti oikeus voittaa ja asiat kääntyvät parhain päin. Itse myös kehottaisin kertomaan asiasta jollekkin TV-ohjelmalle, joka tekisi tapauksesta jutun.

    Kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä!

    Luulin, että meidän taloyhtiössä oli surkea isännöitsijä, mutta en luule enää.

    Pistä kunnolla kampoihin ja hoida homma kuntoon!

    VastaaPoista
  5. Ota välittömästi yhteys Isännöintiliittoon
    http://www.isannointiliitto.fi/taloyhtiolle/neuvontapalvelut/

    Kysy sieltä neuvoja tilanteeseen, sillä muuten voit joutua kärvistelemään vielä vuosia. Uskoisin, että saavat naapuri-isännöitsijäsi kuriin.

    VastaaPoista
  6. Löysin kanssa tän blogin ihan 30 min sitte.. ei voi uskoa todeksi tuommosta , itse olisin varmasti jo vetänyt isännöitsijää useemman kerran pannuun taikka maksanut virolaisille "ongelman" pois korjaamiseksi.

    TSEMPPIÄ TAISTELUUN.. yhdyn edellisiin kommentteihinb tarjoa tää juttu johonki ohjelmaan!

    VastaaPoista
  7. Anna manneille kämppä vuokralle. Vuokraa ei tarvi maksaa rahassa...

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti kannattaa antaa haastattelu jollekin tv-ohjelmalle, esim. MOT. Kun huomattavasti suurempi joukko ihmisiä saa tietää kuka ja mikä häirikkönaapurisi on, hänenkin elämänsä vaikeutuu huomattavasti ja panee väisinkin miettimään, että kannattiko sittenkään alkaa terrorisoimaan naapuria! Maksa potut pottuina. "Jos et kestä kuumaa, pysy poissa keittiöstä".

    VastaaPoista
  9. Loistavaa tekstiä, loistavaa itsehillintää -> blogi tilaukseen. TV-esiintymistä odotellessa, kysäiseppä vieläkö Karpo tekisi yhden ohjelman. Tsemppiä tai oletkin jo zen-tyyneydelläsi voittanut tän, mutta katsotaan loppuun saakka :)

    VastaaPoista
  10. Tästä on jo jonkin verran kulunut aikaa, miten on tilanne kehittynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaapi kaikki poliisivoimat olla lomatouhuissa, koska asiasta ei ole tämän tapahtuman jälkeen kuulunut mitään. Täytyy myöntää että uskomattoman pitkään asioiden hoitaminen kestää... -no hiljaa hyvä tulee.. kai..

      Poista
  11. Vinkki seiskalle+iltapäivälehdille? Niitä tuntuu kiinnostavan vähäpätöisemmätkin asiat..

    VastaaPoista
  12. Löysin blogin tänään, ja olen nyt lukenut kaiken alusta loppuun saakka. On sulla kyllä aivan kaheli isännöitsijä, en muuta osaa sanoa. Kannattaisi tosiaan antaa haastattelu johonkin lehteen vaikkapa nimettömänä tms., herranjumala mä en osannut kuvitellakaan että tällaista tapahtuu nykypäivän Suomessakin :O

    Kerro toki, miten tilanne on edennyt, kunhan vain ehdit.

    Itse olen teoissani niin radikaali, että olisin luultavasti isännöitsijän poissaollessa kotoa käynyt puskutraktorilla hänen puolen kämppänsä kimppuun. Hittolainen, sinulla on malttia.

    Pidetään peukkuja, toivottavasti tilanne paremmalla tolalla!

    VastaaPoista