maanantai 5. maaliskuuta 2012

2009 loppupuolisko. Huoneen katoaminen.

2009 loppuvuodesta kävin tarkastuskäynnillä huoneistossani. YLLÄTYS oli todella suuri, heti ovesta sisään astuttuani huomasin jotain todella erikoista. 64 m2 3h+k huoneistostani oli hävinnyt yksi huone kokonaan!!

Kyllä! naapurini, isännöitsijäni oli poissa ollessani tullut huoneistooni luvatta seinän lävitse(aikaisemmin umpeen rakentamani oven läpi) ja kaapannut yhden huoneen itselleen rakentamalla seuraavan oven seinäksi. Työ oli tehty niin siististi listoja myöten ettei oven paikkaa enää voinut huomata mitenkään.

Alla olevissa kuvissa ero näkyy todella selkeästi. Vanhempi kuva on otettu asunnosta ensimmäisen kerran sisään astuessani, jonka jälkeen on tehty pientä maalaus remonttia ja uudempi kuva on myöhemmin 2010 talvella. Molemmat kuvat osoittavat kuitenkin samaa kohtaa.



Kuvitelkaapa tilanne, jossa omistamastanne asunnostanne katoaa yllätykseksi huone jossa olette jo vuositolkulla asuneet.

Tilanne pistää todellakin uskon koetukselle.

No raapusteltiin taas kerran rikosilmoitus asiasta poliisille..

1 kommentti:

  1. Voi että kun olisit ymmärtänyt jo heti alkumetreillä terrorin alettua asentaa huoneeseesi parit IP-kamerat valvomaan asuntoa yötäpäivää. Ne kun voi säätää tallentamaan liikettä havaitessaan esim. FTP-palvelimelle. Silloin olisi myöhäistä esim. särkeä kamerat ja vetää töpselit seinästä. Naapurisi olisi jäänyt auttamatta kiinni ja saanut sellaisen laskun että oksat pois!

    VastaaPoista