maanantai 5. maaliskuuta 2012

2010 alkupuolisko. Uusi vuosi uudet kujeet.

2010  alkuvuosi lähti liikkeelle vilkkaasti haastehakemuksen merkeissä. Hakemuksella yritetään palautella "kaapattua" huonetta ja saada selkeyttä asiaan.

Ette arvaakaan miten helppoa on "pilkkoa" toisen omaisuutta, hyppää vaan seinän läpi, rakentaa uuden seinän ja kirjoittaa neliömuutoksen yhtiökokuksessa. Siinä se, huoneisto nyt 8 m2 pienempi.



Vuoden alusta saimme myös hyvän vuokralaisen asuntoon joka ei turhasta naapurin "vittuilusta" kavahda. Naapurin isännöitsijä taisi tajuta saman, koska otti kovemmat keinot käyttöönsä ja sulki huoneistosta lämpimät vedet 4 kuukaudeksi.  Asiasta tehtiin tietenkin rikosilmoitus entisten jatkoksi ja turvaamistoimihakemus oikeudelle vesien palauttamiseksi.

Vesien katkaisun johdosta vuokralaisemme joutuivat todella paskamaiseen tilanteeseen, kiva asunto Helsingin laitamalla, mutta ei lainkaan lämmintä vettä.

Erätaidot koetuksella ja reilun 3 kuukauden kylmävesisinnittelyn jälkeen asuntoon ostettiin lämminvesivaraaja, jolla vesitilanne palautettiin suihkun osalta normaaliksi.

1 kommentti:

  1. Vieläkö tuo kuvassa näkyvä taloyhtiön virallinen ilmoitus on tallessa? Tuossahan on todiste siitä, että asuntoasi on jälkikäteen pienennetty ja on todellisuudessa ennen ollut se 64m2.

    VastaaPoista