maanantai 5. maaliskuuta 2012

2011 loppupuolisko. Ensimmäinen oikeuskäsittely

2011 loppupuoli ja lähentyvä oikeuskäsittely, vielä viimehetken fiksailut ja asioiden luulisi olevan kunnossa.

Niinhän sitä luulisi.. Asia ei kenenkään yllätyksesi olekaan "sillä selvä".

Käräjäoikeudessa huoneen hallinnasta väännettiin kättä aamu 10- ilta 19.00 ajan, tietysti mukana oli muutamia yhtiön "haamu"-laskuja sekä vedenkatkaisujuttu. Lopulta käsittely saatiin purkkiin ja jäimme innostuneina odottamaan päätöstä.

Päätös tuli... Mitä "haamu"-laskuihin tulee, ne kaatuivat epäselvinä yhtiön tappioksi. Vesien katkaisukin tuomittiin yhtiön tappioksi(joutuvat maksamaan korvaukset vuokrien menetyksestä).. Sitten itse asiaan..

Huone kiista. Päin persettähän se meni!! Luettuaan käräjäoikeuden ratkaisun tajuaa loppukaneeteista, että näytönpuutteessa huone kuuluu viereiseen huoneistoon. oikeesti, MITÄ VITTUA!

Niimpä.. Kaupantekohetkellä, kauppa tilanteessa paikalla oli isännöitsijän perhettä ja mummoni.. ja koska mummoni on kuollut emme pysty osoittamaan mikä tilanne silloin oli.
Todisteeksi ei riitä mummoni aloittama oikeustaistelu eikä meillä olevat kauppakirjat, kuitit ja muut  todistukset. Ei vaikka isännöitsijä on kirjoitellut useita erisisältöisiä isännöitisjäöitsijätodistuksia, uhkaillut, haukkunut käynyt päälle ja katkonut vesiä ja sähköjä. Ei siltikään voida näyttää mitä kaupantekohetkellä on tapahtunut.

Tässäpä vielä alkuperäisestä pohjapiiroksesta kuva.



Käräjäoikeus kommentoi kauppahetken yhtiöjärjestystä "yhtiöjärjestys on tuolloin laadittu huolimattomasti" - minun viakseniko se pitää laittaa, että isännöitsijä on "vahingossa" virallisiin papereihin "väärin" kirjoittanut. Mihin helvettiin sitä uskaltaa luottaa jos ei "virallisiin" papereihin?

Joka tapauksessa asunto on ostettu täydellä hinnalla ja hinta on kokonaisuudessaan täysin maksettu. neliöitä ostohetken papereissa on 64 m2. Nyt asuntoni on 56 m2, hiljaiseksi vetää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti