tiistai 24. heinäkuuta 2012

Paperiseinät

Ai että, aurinko paistaa melkein, vettäkkään ei sada ihan kaatamalla... kuluupa kesä kivasti jos ei muuten niin lueskellen vaikka lakimiesten papereita. 

Sanokaas mistä löytäisin kivan lakimiehen joka paneutuisi asiaan täydellä tarmolla ei pelkästään suuren rahan ja palkkauksen toivossa.  Vaan ihan oikeasti mielenkiinnosta ja asian hoitamisen takia, vai mahtaako sellaisia ollakkaan. - no joo tietysti asioiden hoitamisesta hyvä palkka maksetaan.

Jotenkin tuntuu, että jokaisella lakimiehellä on kämmenet täynnä töitä eikä mitään juttua hoideta täysillä. Missä ne on ne sankarit, jotka oikeasti innostuu jutusta kuin jutusta ja kääntää viimeisenkin paperilapun löytääkseen ratkaisun.  Jos 300€ tunti maksava lakimies ei tunnu asiaa ratkaisevan niin kuka? ja miten?

Olisi ihan kiva saada asia ratkaistua edes tällä vuosikymmellä... Noo aikaa on, vuosi sinne toinen tänne..

Aiemmin kesällä..

Isännöitsijän poika oli keksinyt uuden harrastuksen, mitä luultavammin huoltaa moottoripyörän/mopon rotteloaan alakerrassa. Jo kolmantena yönä peräkkäin bassonjytke raikasi vielä klo. 24.00 aikaan ja niin komeasti!. Vuokralaiseni yritti päällystää työväivänsä pääteeksi keittiöntuoleja niin sai välittömästi vittuilevan isännöitsijän kimppuunsa.

Laitan tähän vielä menneen juhannuksen kunniaksi "muiston" isännöitsijäni aiemmin lähettämästä kokouskutsusta. Lipuke on alkuajoilta mutta aika saa hymyilemään vieläkin.



Onko joku muuten ollut juhannusaattona kello 6.00 yhtiökokouksessa.. - en minäkään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti