torstai 23. elokuuta 2012

Istuttaa, istuttaa..

No niin taas lähipäivinä on luvassa kiva istunto, siis oikeudessa. Tällä kertaa istuskellaan ensin valmisteluistunnossa ja muutamaa viikkoa myöhemmin pääkäsittelyssä.

Kyseessä on yhtiökokouksen päätöksen moittiminen.

Isännöitsijältä tuli siis jo aiemmin karvan yli 8000€ laskua joka muodostuu takautuvista yhtiövastikkeen korotuksista vuosilta 2008-2010, samaisessa lipukkeessa höpistiin ja vaadittiin maksua vieläkin vanhemmista yhtiövastikkeista 2004-2008 summaltaan 6000€. Yhteisummana siis 14 000€ maksettavaa..

Tilannehan oli lyhyesti se, että mummoni maksoi elinvuosinaan yhtiövastikkeen aina ja ajallaan eikä isännöitsijästä paljoa kuulunut. Kun mummo 2007 pyysi asiapapereita isännöitsijältä omistamansa osakkeen myyntiin alkoivat heti ongelmat isännöitsijän kanssa.  2007 loppuvuonna mummo kuitenkin kuoli.

Myyntiin tarvittavia asiakirjoja ei koskaan mummoni eläessä saatu eikä niitä ole kunnollisina saatu vieläkään useista pyynnöistä ja vaatimuksista huolimatta, vaikka aikaa on kulunut jo ainakin 5 vuotta. Nyt vuosia mummon kuoleman jälkeen tipahtelee ovista ja ikkunoista mitä ihmeellisempiä laskuja ja vaatimuksia.

Tottakai kaikki laskut mukisematta maksaisin jos niiden syntymisestä edes jotain tositteita esitettäisiin. Itsellenihän ei kuitenkaan riitä se, että kuka tahansa vain sattuu tukkaputkella laskuja omalla kirjoituskoneellaan kirjoittelemaan. Mielestäni niiden pitää aina perustua todellisiin kuluihin ja tositteisiin, kun todellisia kustannuksia ja kuitteja ei saa edes pyytämällä niin on pakkoa kysyä asiaa ihan tuomioistuimelta...

Katsotaan siis, että riittääkö laskujen lähettämisen perusteeksi viriili mieli ja kirjoituskone, jos näin todellekin on niin varokaa ihmeessä kaikki muutkin naapureitanne... koskaan ei voi tietää mitä laskuja saapuu ja millä summalla..



7 kommenttia:

  1. Oletko ottanut yhteyttä rakennusvalvojaan? Siellä ollaan kyllä tarkkoja ja jos naapurilla ei ole lupaa puhkoa kantavaa seinää, niin noottia tulee. Joten kilautapa rakennusvirastoon. Siis kaiken muun laittoman jos tuosta nyt unohtaa, niin tämä ainakin pysyy.

    VastaaPoista
  2. pistäppä nyt hanttiin...
    Isännöitsijäsi on toiminut sinua vastaan todella useasti ja laittomien keinojen kautta.
    Nyt jätät poliiseille niiden työn, eli liikenteen kyttäämisen ja huumehörhöjen kiinnisaamiseen ja otat oikeuden omiin käsiisi.
    Purat pressuviritelmät, heittelet muutkin roippeet pihaltasi pois, et maksa YHTÄÄN laskua mitä sieltä tulee.
    Jos et ole jo huomannut, sinua kusetetaan ja isännöitsijäsi on narsisti kellä on pakkomielle ja se pakkomielle kohdistuu nyt sinuun.
    En todellakaan sano että luovuta, otat vain oikeuden omiin käsiisi, pistät tutut vähän säikäyttämään isännän pesarin kanssa jne. Suomessa ei oikeus ole koskaan tapahtunut, poliisi pitäisi olla auttaja, mutta siitä tulee kiduttaja. Ei täällä pärjää jos aina olettaa, että oikeus tapahtuu ja syytöntä suojellaan.. ei se enään ole niin, oli joskus 70-80 luvulla, mutta ei todellakaan enään.. Eletään sellaisella vuosituhannella, että täällä pärjäävät vain vahvat.
    (tai typerät ketkä uskoo poliisiin ja tähän oikeusvaltioon)

    VastaaPoista
  3. Soitappa Arto Koivuniemelle, hän on Tampereelta, mutta hoitaa asian kuin asian kunnolla ja loppuun! Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  4. Tää blogi ois tosi viihdyttävää luettavaa, mikäli tää ei olis totta... Ihan sairasta meininkiä! Paa naapuri kampoihin!

    VastaaPoista
  5. Neuvon päinvastaista kuin kommentoija 25. elokuuta: Jaksa loppuun asti joka tilanteessa olla se fiksumpi osapuoli, vaikka tekisi kuinka tiukkaa. Ainoa millä voit taistelusi lopulta voittaa on se, että huolehdit siitä että itselläsi on aina puhtaat paperit. Puhu ja kirjoita asiallisesti ja näytä se toteen mustaa valkoisella. Kirjoita muistiin jokaisen tapahtuman päivämäärä, kellonaika ja tapahtuman kulku ja ota mahdollisimman paljon valokuvia, vaikka sillä hetkellä se voi tuntuakin turhalta. Olet niistä jälkikäteen todella kiitollinen kun voit oikeudessa todistaa asioiden todellisen kulun.
    Älä anna periksi. Voimia jaksamiseen.

    VastaaPoista
  6. Suosittelen noissa rähinätapauksissa ja muissakin kännykkäkameran käyttöä...

    VastaaPoista