keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Uutta suoleen.. ja matikkaa.


Arvatkaapas mikä odotti postiluukussa kun pääsin kotiin? - no mikäpä muu kuin isännöitsijän allekirjoittama varsinaisen(uuden) yhtiökokouksen pöytäkirja. Pöytäkirjahan on lipuke missä kerrotaan yhtiökokouksen päätöksistä.

Eli juuri kun pääsimme oikeudesta ja moittimasta edellistä yhtiökokouksen päätöstä (tuomiota ei ole edes vielä kerennyt tulla) niin nyt tuli uusi jota on moitittava.

Moitittava siksi ettei yhtiön idioottipäätökset tule päteviksi. Moitekanne on nostettava kolmen kuukauden kuluessa päätöksen tekemisestä. Päätös on tehty 5.8 eli viimeistään 5.11 mennessä -aikaapa näyttää olevan, eli päräytettään kanne vireille kunhan päätös edellisestä tulee.

Kokouksen sisällöstä


Yhtiö oli kokouksessaan päättänyt että 33% kaikista kuluista kuuluu meidän huoneistollemme ja 67% hänen kontilleen. Mites helvetissä se on mahdollista jos yhtiöjärjestyksessä lukee että vastike määräytyy neliöperusteisesti jokaiselta osakkaalta yhtä suureksi.


Elikkä jos koko tönön yhteisneliömäärä on 353m2 niin millä laskukaavalla 64m2 on siitä 33% . Jos lasketaan pilkulleen niin osakkeemme koko on 56m2, koska yksi huoneistamme katosi jo aiemmin naapurin puolle.

Aika kummallista. Yhtiöjärjestyksen mukaan taloyhtiössä on isännöitsijän hallussa 121 m2 + 118 m2 + 2 x 25m2 autotallia eli yhteensä 289 m2 + meidän 64m2(todelliset 56). Millä kaavalla noista neliöistä saa 33% ? - Ei HELVETTI.. ei sitten mitenkään..

Yhtiö kirjoittaa paperissaan myös että ulkopuolisilta peritään autopaikkamaksua 35€/ auto vuoden alusta lähtien... mitähän sekin tarkoittaa..

No laitampa jossain välissä koko lipukkeen tänne blogiin niin kummastellaan kaikki sitä..

1 kommentti:

  1. Jäätävää menoa. Älä luovuta!!! Paha saa kyllä lopulta palkkansa kun jaksaa vaan taistella.

    VastaaPoista