perjantai 19. lokakuuta 2012

Nyt kusettaa..

Muuta viikko sitten istuttiin käräjäoikeussalissa aiheena yhden yhtiökokouksen päätöksen moittiminen ja epäselvät laskut(taloyhtiö yritti päättää ja laskuttaa ihan mitä sattuu).

Vihdoinpa sähköinen postimieheni kiikutti kotiini tuomion asiassa. Lipuke on tulostettuna 15 sivua pitkä, kokemuksesta hyppäsin suoraan viimeiselle sivulle jossa Tuomio koreilee.


"Vastaaja on hävinnyt asian, ja on siten velvollinen korvaamaan vastapuolensa tarpeellisista toimenpiteistä johtuneet oikeudenkäyntikulut"

"Käräjäoikeus vahvistaa vastaajayhtiön varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen tekohetkestä lähtien mitättömäksi"

"Kanne hyväksytään"

Suomennettuna. VOITETTIIN KYSEINEN ASIA 6-0 !! ja käräjäoikeus on katsonut että taloyhtiö todellakin yrittää kusettaa meitä!

Eipä riittänyt naapurin kirjoituskone ja viriilimieli turhien laskujen perusteeksi.


- usko Suomalaiseen oikeusjärjestelmään vihdoin nousussa.. mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa eli odotellaan kuitenkin valittaako taloyhtiö päätöksestä hovioikeuteen ja jos valittaa niin Hovioikeudestahan ei koskaan tiedä..

Ompa kiva huomata, että vihdoin asiaan saa edes pientä selkeyttä.. Eikun asioiden uudelleen kasaaminen ja uusi puolustushyökkäys.. matkaahan vielä on.. Taloyhtiö(isännöitsijä) hajoitti vuosia sitten patiomme eikä sitä vieläkään voi mihinkään käyttää ja olisihan ne taloyhtiön kirjanpito, asianmukainen isännöitsijätodistus ja muut asiapaperitkin ihan "kivoja". - eipä ole asiallisina vieläkään näkynyt.

Mutta nyt juhlistamaan pientä välivoittoa.. JEEESSS!

5 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Tuliko kahelinaapurillesi isokin lasku?

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan!. Harmi ettei kysessä ollut kuin "välivoitto"(yhden yhtiökokuksen päätöksen moittiminen) mutta kyllä siitäkin jo laskua kivasti syntyi. Pelkät asianajajien kulut olivat noin 25 000€ jotka siis kaatuivat vastapuolen kukkarolle..

    VastaaPoista
  3. Hieno homma, tulisipa näitä uutisia lisää! :)

    Tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista
  4. En voi olla kuin iloinen puolestasi! Mutta odotappa vaan kun naapuri tästä sinun voitosta ilostuu. Lokaa on varmasti tiedossa. Ja paljon.

    VastaaPoista
  5. Hurraa!! Lisää näitä päätöksiä! :)

    VastaaPoista