maanantai 21. huhtikuuta 2008

Tyhjä lupaus.

Viikolla 16 kuulen vesiputkistoistani sihinää ja suhinaa, vai lähteeköhän sekin innokkaasta isännöitsijästäni. Pitihän sekin arvata: isännöitsijäni katkaisi veteni, nyt ei siis tule vettä enää mistään reiästä.

Asian innoittamana käväisin isännöitsijän eli naapurini luona, kysyäkseni veden katkaisuun johtavia syitä ja päälle takaisin kytkemisen aikatauluista. Vastaukseksi sain tylyn vittuilun ja ilmoituksen, jota lainaan suoraa isännöitsijäni suusta. "olemme aloittaneet taloyhtiössämme remontin ja huoneistostanne katkaistiin vesi 3-6 kuukaudeksi, ja te painutte HEVON VITTUUN SIELTÄ!" loppuun isännöitsijäni vielä huusi, "sähkökin katkaistaan ensiviikolla".

Asiallinen keskustelumme päättyi jälleen varsin nopeasti, jonka jälkeen päätin soittaa koeluontoisesti Suomen kansalaisten tuelle ja turvalle eli Poliisille. Poliisit tulivat, jututtivat minua sekä isännöitsijääni ja läksivät. Sain kuitenkin tietooni aikavälin ja lupauksen jolloin vettä jo kuivuvista hanoistani tulisi, lupaus oli iltapäivisin kello 17.00-18.00.
Iltapäivällä kello 17.15 käytin lupauksen hyväkseni ja menin suihkuun, viisi minuuttia oltuani lämpimässä suihkussa, lämmin veteni katkaistiin ja jotakin aikaa myöhemmin katkaistiin myös kylmä veteni. Pakko sanoa, tempauksen jälkeen hetkellinen kyrpimisprosenttini isännöitsijääni kohtaan oli korkealla ja jouduin jopa hetkellisesti kokoamaan itseni uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti