keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Déjà vu.

Viikko 17. Palasin takasin lyhyeltä matkaltani, aurinko näyttää paistavan ja kesäinen fiilis. kurkin ulos olohuoneen ikkunoistani joiden näkymän isännöitsijäni on omavaltaisesti kysymättä minulta pressuviritelmillänsä peittänyt. Väistämättä mieleeni tulee kesä ja grillaaminen, mahtaakohan tuolloin olla jo mahdollista grillailla ja nautiskella parista oluesta omalla patiollani, jonne siis näyttäisi paistavan aurinkokin koko päivän. Tiedä sitä, mutta jos asia on vähääkään kiinni tämän taloyhtiön istuvasta hallituksesta, joka siis käytännössä on isännöitsijäni, niin saattanen epäillä.
Eiköhän kyseinen pappa, keksi ja kelmuile kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä, jottei vaan toiveeni toteutuisi.
Isännöitsijälläni näyttää muuten olevan hallituksensa kanssa niin suuri nuija takataskussaan, että hän kuvittelee nuijjivansa kaikki mielikuvitustakin rikkaammat taloyhtiötä koskevat asiat laillisiksi, vaikka ne sitten Suomen lakia rikkoisivatkin.

Positiivisena yllätyksenä sähköni eivät ole vielä katkenneet, vaikka sitä ihan vitun kanssa minulle viime viikolla lupailtiin. Jostain kumman syystä olen alkanut saamaan vettäkin hieman enemmän nyt sitä riittää ihan kastautumiseen asti. Käväisin nimittäin pikaisesti suihkussa ja tällä kertaa sain shampoon päähäni ennen kuin veteni katkaistiin (viime kerralla en sitä kerinnyt edes levittää). Tästä tilanteesta, joka nyt siis näyttää olevan tahallista kiusantekoa, opin jotain. Käyn vielä tänään ostamassa parit kappaleet vesisaaveja ja lasken ne täyteen lämmintä vettä ennen kuin uskaltaudun uudelleen suihkuun.

Lupaan myös ettei isännöitsijäni sellaista paskaa löydäkään, jolla minut asunnostani ajaa...

Nyt ämpäreitä ostamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti