lauantai 19. huhtikuuta 2008

Päivä kuninkaana.


Tammikuu 2008 ja rauhallista on, tuntuu kun kotonaan ois. Pikkuisen kuitenkin häiritsee postiluukuista tipahtelevat (aikaisemmin liimattiin ikkunaan) lipukkeet ja asiattomat laskut. Harmi etten pysty niitä polttamaankaan, koska takkani käyttö kiellettiin jo aikaisemmin.

Tammi-helmikuussa olenkin sitten jatkanut mitä moninaisin keinoin myyntiin tarvittavien asiakirjojen pyytelyä isännöitsijältä ja yhtiön hallitukselta. Eipä ole vastausta pyyntöihini kuulunut, saati papereita missään näkynyt. Sain muuten lapun missä hallitus ilmoittaa tylysti alkavansa perimään vuokraa yhdestä huoneestani. Mitä VITTUA! kyllä, hallitus ilmoittaa perivänsä takautuvasti vuokraa 200€/kk yhdestä 11 neliön huoneestani, mikä samaisen lapun mukaan kuuluukin nyt naapurihuoneistoon.

Maaliskuussa 2008 heräsin kaivinkoneen jylinään ja kimposin ylös sängystäni, huomasin isännöitsijän viittovan koneen kuljettajalle käsimerkein, mistä aloitetaan ja mihin lopetetaan. Muutamien tuntien kuluttua pationi ympärille olikin saatu aikaiseksi komea vallihauta. Enää ei puutu kuin linna keskeltä ja pirajat altaasta.

Kuvassa siis pationi joka on peitetty isännöitsijän toimesta pressuilla. Patiotani kiertää nyt noin 2 metriä syvä "vallihauta".

Aika kuningas olo..

1 kommentti:

  1. Älä missään nimessä hävitä saamiasi laskuja ja lappuja vaan säilytä kaikki viimeistä kuponkia myöten todisteena! Joka ainoa naapuriltasi saama lippulappu talteen. Pidä myös päiväkirjaa kaikista sinulle tehdyistä terroriteoista päivämäärineen.

    VastaaPoista